Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

✓ Gratis verzending vanaf €25,-

✓ Werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Nu 5% korting op bestellingen boven de €75,-

  Waarom zijn hondensnacks met haar goed?

  Witte Labrador die kauwt aan een natuurlijke hondensnack.

  Hondensnacks met haar zijn voor iedere hond ontzettend lekker en gezond. Gedroogde snacks met haar kun je al aan puppys geven vanaf 8 weken oud. De snacks zijn 100% natuurlijk. Een voorbeeld van zo’n snack is een konijnenoor met haar. Sommige mensen vinden dit een beetje eng om te zien. Echter je hond kijkt hier totaal anders naar. Het is juist erg goed voor je hond om de hieronder genoemde redenen.

  De Maag

  Honden vinden het vaak ontzettend lekker om een natuurlijke snack met haar te snacken. De hond stamt in het verre verleden af van de wolf en zoals wij allemaal weten jagen wolven op wild en tegenwoordig ook op vee. Een gedroogde snack met haar is de perfect geëvolueerde snack. Het haar zorgt er namelijk voor dat het de maag van jouw hond borstelt. Dit zorgt vervolgens voor een goede en gezonde probiotica in de dikke darm. Goede bacteriën bedekken de darmwand en dragen bij aan een goed en gezond immuunsysteem. Snacks met haar zijn al helemaal aan te raden nadat jouw hond een wormenkuur,

  Uitleg over waarom de hondensnacks met van Woef Woef Snacks goed zijn.

  antibioticakuur of andere medicatie heeft gehad. Als gevolg van medicatie zijn namelijk vaak ook de goede bacteriën verdwenen. Ook wanneer jouw hond een verminderde conditie heeft, heeft de hond baat bij een snack met haar. Omdat je als baasje natuurlijk de gezondheidsproblemen van je hond wilt verminderen is het om deze redenen sterk aan te raden om snacks met haar niet buiten het assortiment te laten.

  Het Gebit

  Er wordt op verschillende manieren beweert dat je de tanden van je hond kan poetsen. Je zou ze eventueel zelf bij je hond dagelijks kunnen poetsen maar dit is niet de meest natuurlijke manier. Kluifsnacks zijn hiervoor het meest geschikt. Je hebt kluifsnacks die 100% natuurlijk zijn en je hebt kluifsnacks die vol zitten met onnatuurlijke toevoegingen. Denk dus goed na voordat je een keuze maakt. Wij, mensen, spugen onze tandpasta weer uit maar een hond slikt het allemaal door. Natuurlijke kluifsnacks zorgen ervoor dat de tanden op de juiste manier gereinigd worden. Het kluiven versterkt de kaakspieren en draagt bij aan een gezond tandvlees. Hondensnacks met haar zijn ook goed omdat het haar het tandenborstel-effect versterkt. Ook merk je vaak dat na de snack je hond zijn of haar gebit nog aan het aflikken is.

  Konijnenoren met haar voor de verpakking van het hondensnack merk Woef Woef Snacks.


  De hersenen

  Door te kauwen maakt de hond het gelukshormoon endorfine aan. Endorfine geeft net zoals bij mensen een euforisch gevoel. Hierdoor gaat je hond zich gelukkiger voelen. Dit kan stress verlagen. Vooral bij puppys is dit aan te raden. Wanneer een puppy overprikkeld raakt gaat hij vaak bijten om op die manier zijn stressniveau te verlagen. Snacks met vacht zijn vaak ideaal voor puppys omdat het niet te hard is en ze hier lekker op kunnen kauwen!

  Konijnenoren met haar

  Deze snacks zijn goed voor ieder formaat hond en puppys vanaf 8 weken oud. Konijnenoren met haar zijn ook nog eens één van de meest populaire 100% natuurlijke snacks, vooral ook omdat ze geen chemische toevoegingen bevatten. Het is een snack die niet onderschat mag worden en die erg goed is voor de maag, gebit en hersenen van de hond. Ook zijn deze snacks vetarm en rijk aan proteïne. Mocht je het toch niet helemaal fijn vinden, konijnenoren met haar, dan is een goede vervanger het konijnenoor zonder haar. Deze is vaak wat harder gedroogd en dus wat knapperiger.

  Drie witte konijnenoren waar een hond op kan snacken.