Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

✓ Gratis verzending vanaf €25,-

✓ Werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Nu 5% korting op bestellingen boven de €75,-

  FAQ

  FAQ – Veel Gestelde Vragen

   

  Wat verstaan wij onder natuurlijke snacks?

  Natuurlijke snacks zijn producten die 100% natuurlijk zijn, zonder enige chemische toevoeging zoals bijvoorbeeld conserveringsmiddelen.

  Zijn de Woef Woef Snacks gedroogd?

  Ja, alle Woef Woef Snacks zijn natuurlijk gedroogd zonder chemische toegevoegde middelen.
  Onze snacks bestaan uit kauwsnacks, strips & trainers.

  Wat kost de Woef Woef Snackbox?

  De prijzen zijn allemaal te vinden naast de snacks en snackboxen. Alle prijzen zijn inclusief btw. De snackboxen worden gratis verzonden en de losse snacks hebben gratis verzendkosten boven de 25 euro.

  Zijn Woef Woef Snacks voor iedere hond geschikt?

  Iedere hond is anders. De één houdt van alle snacks en de ander heeft weer een voorkeur voor bepaalde snacks. Sommige honden zijn groter dan andere honden en sommige hebben een allergie. Bij Woef Woef Snacks is er voor alle honden wat bedacht. Mocht je toch nog vragen hebben of een speciaal verzoek, stuur ons dan een berichtje via de email of de chat en wij reageren zo snel mogelijk.

  Hond met snack in zijn mond. Natuurlijke hondensnacks voor uw hond.

  Waar komen de snacks vandaan?

  De snacks kopen wij over de hele wereld in. De fabrikanten zijn altijd gecertificeerd en zorgvuldig geselecteerd. Bij de selectie kijken wij uitgebreid naar de kwaliteit van de snacks, en waar nodig de werkomstandigen. Betrouwbaarheid staat bij ons op één!

  Hoe lang moet ik wachten na mijn bestelling voordat de Woef Woef Snacks worden geleverd?

  Als je de bestelling voor 23:59 uur bestelt, leveren wij de snacks en/of snackbox binnen 48 uur op het door jou opgegeven adres. Wij leveren niet op maandagen, zondagen en feestdagen.

  Als ik op vrijdag of zaterdag bestel, wanneer worden de Woef Woef Snacks geleverd? 

  Wanneer je op een vrijdag of zaterdag besteld worden de Woef Woef Snacks op dinsdag geleverd. Wij werken met PostNL en zij leveren niet op zondag en maandag. Je wordt op de hoogte gehouden door PostNL wanneer de levering zal plaats vinden via het track en trace systeem.

  Kan ik de snacks en/of snackboxen als cadeau geven?

  Ja zowel de snacks en snackboxen zijn uitermate geschikt om cadeau te doen. Je kunt bij het bestellen aangeven bij wie het bezorgt mag worden.

  Ook hebben wij de puppybox. Deze is niet alleen leuk om cadeau te doen, het geeft het baasje ook nog eens goed inzicht van welke snacks hun pup echt houdt. Hierdoor kunnen baasjes snel en eenvoudig kennis maken met de smaak van hun pup.

  Zijn er nog tips om veilig te snacken?

  Voer de snacks als tussendoortje of als beloning en geef het alleen onder toezicht. De hoeveelheid per dag is afhankelijk van de leeftijd, grootte en activiteiten van de hond. Het is handig om de snacks droog te bewaren en bij kamertemperatuur. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. Alle zakken zijn hersluitbaar. Hersluit ze ook na gebruik.

  Wat maakt de Woef Woef Snacks uniek?

  Alle Woef Woef Snacks bevatten één proteïne soort. Dit betekent dat er niks aan toe is gevoegd. De meeste snacks in de BeNeLux bevatten wel toevoegingen en/of verschillende proteïne soorten.. Woef Woef Snacks heeft kwalitatief goede snacks die zelfs geschikt zijn voor de gevoeligste honden. En dat allemaal tegen een zeer schappelijke prijs.