Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

✓ Gratis verzending vanaf €25,-

✓ Werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Nu 5% korting op bestellingen boven de €75,-

  Wat zijn goede snacks voor puppy’s?

  Australian Shepherd puppy wat gaat over puppysnacks.

  Kauwsnacks

  Puppys moeten nog veel ontdekken. Wanneer ze tussen de drie en zes maanden oud zijn komen ze op een leeftijd dat ze hun tanden wisselen. Het geven van kauwsnacks in deze periode vermindert de pijn en bevordert het wisselproces. Ook hebben ze in deze periode vaak de neiging om veel te gaan bijten; dus een ideale tijd om kennis te laten maken met wat hardere kauwsnacks of kauwstaafjes. Wees er wel altijd bij in verband met verstikkingsgevaar. Geef je pup ook nog geen gedroogd bot. Dit kan het spijsverteringsstelsel vaak nog niet goed aan met verstopping of diarree tot gevolg.

   

  Kabeljauw Twisters van Woef Woef Snacks. Puppysnack.

  Zachte snacks

  De zachtere snacks zijn vaak wat populairder bij puppys. Om nog te leren kauwen zijn de zachtere snacks een aanrader. Denk hierbij aan long-, lever-, of gedroogde vissnacks. Pens is ook vaak populair bij de pup, pens werkt ook goed als een natuurlijke tandenborstel. Het baasje is er wat minder blij mee omdat de pens wat minder aangenaam ruikt. Een goed alternatief zijn varkensneuzen omdat ze geurloos zijn. Verder zijn verschillende vleessticks en repen ook erg populair.
  Training snacks voor puppy's. Herten trainers.

   

   

  Trainingssnacks

  Puppys hebben veel training nodig in het begin. Via belonen wordt de pup het juiste gedrag aangeleerd. Het belonen bestaat onder andere uit het geven van snackjes. Hoe beter de pup het doet, hoe meer snacks hij krijgt. Uiteraard is het dan belangrijk voor de pup dat hij verantwoorde en gezonde snacks krijgt. De trainingssnacks die hiervoor worden gebruikt zijn zacht en klein en kunnen ook heel goed gegeven worden op het moment dat de pup aan het wisselen is.

  Afwisseling van snacks is ook voor puppys belangrijk. Zorg bij het trainen vooral dat er trainingssnacks gebruikt worden. Af en toe kan er een wat grotere zachtere snack gegeven worden. En ook is het belangrijk om te oefenen met gepaste kauwsnacks. Vaak is het zo hoe jonger en kleiner de hond, hoe kleiner en zachter de snack.

  Golden retriever puppy met een Woef Woef Snackbox